i luv to read this...

  • Putu Bambu VS Serabai - Putu bambu perisa pandan rm3/5 bini serabai dah berkurun tak makan ni so tekak teringin nak makan dicicah bersama kuah durian boleh jugak dimakan bersama s...
    2 days ago
  • Terobek 3rd birthday abam uwais - Inilah untung bila mama seorang baker. Sampai 3 kali si abam uwais tiup lilin. Birthday abam actually 24hb jan yang lepas. Mula2 dengan kek karamel slic...
    4 weeks ago
  • Gel semi matte lipstick Mary kay! - MaryKay Gel Semi-Matte Lipstick Warna yang tahan lama! Tekstur gel yang selesa! Gincu yang pastinya bibirmu cintai!! ✔ Gincu gel yang memberikan kebaikan ...
    4 weeks ago
  • Super BB Cushion Maybelline - Hari ni baru terkesan.. kawan ofis tegur.. hari ni muka nampak putih.. tak macam selalu tak pakai bedak apa-apa pun kat muka... nanges boleh tak... Hari-h...
    1 month ago
  • Ball Valve / Stop Kran Ukuran 3/4 HPP - Ball valve HPP ukuran 3/4[...] Baca selengkapnya di: *Ball Valve / Stop Kran Ukuran 3/4 HPP*
    3 months ago
  • Mengatasi Kanser ~ Prof Muhaya.com dlm Tv Alhijrah - Nak share slot dlm ranc Prof Muhaya.com dlm Tv Alhijrah dgn tajuk Mengatasi kanser. Kanser adalah kegagalan manusia yg kurang mkn sayur n buah. Jadi tips...
    5 months ago
  • #WW 1/2016 - لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُI hai semua!!! alahai abg chik... hehehe
    6 months ago
  • Hujung Minggu dengan Reebok Shoes - Adakah anda salah seorang penggemar sneakers? Well, jika anda lebih gemar memakai sneakers berbanding jenis kasut lain seperti heels dan sandals, pastiny...
    9 months ago
  • SAHM - sahm or stay at home mom. i am not the type. obviously. i know many would think of me saying this made me become less of a mother. no, i am not. it is just...
    11 months ago
  • Innchii's Boutique Studio - Macam mana aku nak start cerita ek? Macam ni..... Aku ada jadi agent dropship kasut. Nak meniaga kasut la konon. Aku pun jadilah agent untuk DROPSHIP KASUT ...
    1 year ago
  • Bersangka Baik itu Memang Baik - As-Salam Gengs Semoga Rahmat Allah sentiasa buat kamu semua gengs Perhati dan Paham Supaya jangan buat org lain salah paham tentang kamu Aku ke mesyuarat...
    1 year ago
  • Rindu - Assalammualaikum w.b.t Agak lama tidak mencoretkan sesuatu kat sini. Sememang rindu untuk coret-coret itu ada tapi macam tak best nak menulis melalui fon s...
    1 year ago
  • my sweet little girl - its been 6 months mommy being stay at home mum.. alhamdulillah.. so far so good.. ada obstacles here and there tu biasala kan..:)) terasa jugaks a bit boring...
    1 year ago
  • PERTH (hari terakhir ) 15/11/2015 - Bersiap2 untuk balik ke Malaysia... lepak makan dulu,. nampak tak ada je makanan setiap pic hahaha... memang tgh kebulur time ni hahaha ermmm co...
    1 year ago
  • Autumm in my heart - Owwwhhh my .. betul2 dah lupa mcmana nak buat new entry . jenuh godek2 baru jumpa jln. haiyooo betul2 sesat ni . Tuan blog sedekah 3ketul gmbr kenangan kat...
    1 year ago
  • PERJUMPAAN KAWAN KAWAN YANG BERMINAT DENGAN DEKOR DEKOR. - *Assalamualaikum semua pembaca blog Jariintanku blogspot.com.my, pada 20 September yang lepas dapat juga kami berkumpul sekejap diFlora Cafe Ampwalk dari ...
    1 year ago
  • JANA PENDAPATAN... - Rahsia BUAT DUIT dari RUMAH.....Kami dedahkan TEKNIK MUDAH buat bisnes ni..Ramai SURI RUMAH dah berjaya buat DUIT......sambil jaga anak dan urus keluarga.....
    1 year ago
  • 4D 3N trip to Sabah --- So last year punya trip..2015 baru nak update - Last Month Early Nov, kami satu family bercuti ke Sabah. Standard lah nak murah, tiket di beli since last year lgi. So this year, memang kami pusing Sabah...
    1 year ago
  • from: sue - Hiya http://ledliteltd.co.uk/presence.php?addition=71ehuaf4qxenu9xnwtxdb sue Sent from my iPhone
    2 years ago
  • Meh tggok cini meh..longgok entry namanya.. - Assalammualaikum.. Waa best ler cikgu2 dapat cuti seminggukan....tp sebenarnya xsemua cikgu dapat cuti seminggu tu.. Pada cikgu yang ngajar tahun 6 dah ...
    2 years ago
  • 2014 - 2015 - ni adalah entry pertama untuk 2015 silap silap jadi entry tunggal 2015 punyalah pemalas nak update walaupon dah tahu aku sorang je yang baca blog ni tetap...
    2 years ago
  • Yuhuuu UOLS!!! - Mula-mula cam gelabah skit nak bukak sebab macam tak ingat password. Mujurlah sekali percubaan dah dapat masuk balik ke blog pepel kesayangan ni. Ok moh le...
    2 years ago
  • Gunung Kelud Kediri - Gunung Kelud [image: Gunung Kelud]
    2 years ago
  • Cerita Dewasa : Meki Perawan Guru Lesku - Sobat Pembaca *Cerita Dewasa* perkenalkan namaku Anton, murid SMA De Britto. Orang tuaku juga lulusan dari SMA itu sehingga aku juga di suruh sekolah di SM...
    3 years ago
  • Rizalman for Zalora - Enjoy the sneak preview ladies! ps-Save the date! 25 April 2013. 1 more day to go!
    4 years ago
  • 2013 - Wahhhh...lamanya tak blogging. Sampai nak post apapun taktau. Banyak nak share tapi masa tak mengizinkan. Nak-nak tahun 2012 banyak yang dah berlaku dalam hi...
    4 years ago
  • 99 Santapan Jiwa - *01. Bersyukur apabila mendapat nikmat;* *02. Sabar apabila mendapat kesulitan;* *03. Tawakal apabila mempunyai rencana/ rancangan;* *04. Ikhlas dalam se...
    4 years ago
  • dyansanaa - .
    4 years ago
  • - it's been donkey's years...
    4 years ago
  • Finally - yahuuuuu!!!! yes! yes!yes! (hey, gumbira dalam ati..dapat..~ sambung nyanyi sambil bca k) finally dapat buka blogspot.. dan hup-date entri.. apa lagi, pas...
    5 years ago
  • Tidak Berkesempatan - tau tau..dah lama tak update blog kan..busy babe dengan aktiviti harian tambahan my hero dah primary 1 lagila bertambah2 kerja yang kena settlekan.. dari m...
    5 years ago
  • ~Macaron Giveaway~ - Salam.. Apa itu Macaron? Menurut kata CIK MIN dari blognya..Macaron ni sejenis kudapan manisan orang perancis yang diperbuat dari ground almond, caster su...
    5 years ago
  • ~~hari ini hari sabtu~~ - assalamualaikum... hari ni saya bosan..nak rehat dalam bilik puas2..bia pun x keluar g merendek, tapi saya puas. dapat membiarkan masa berjalan tanpa ma...
    5 years ago
  • dunia baru - i new in blogging... hoping to lern about this faster... ;)
    5 years ago
  • : Saya sedang busy sebabnya... : - Minggu ni, shu agak *busy* sedikit sebabnya.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . jangan marah ek... saja je nak main titik-titik ni.. best plak ...
    5 years ago
  • Photoshoot majalah SANTAI - Linda bersama kru majalah Santai.. Baru kejap tadi Linda ke Ulu Yam utk sesi fotografi muka depan majalah Santai.. Seronok jugak pergi Ulu Yam ni. Ban...
    6 years ago
  • It's nOt tOo late - tO wish u Ols :- *Happy New Year -2O11* (apa AZAM baru kOrang?) Aku? Nanti aku kabOr dilain ari yek. *Happy Chinese New Year (It's the year of RABBIT)*
    6 years ago
  • - *"BISMILLAHISSHAFI, BISMILLAHILKAFI, BISMILLAHILMU'AFI, BISMILLAHIRRABBASSAMAWATIWAL'ARD, BISMILLAHILLADZILAYADURRU MA'ASMIHI SHAI'INFIL'ARDHIWALAFISSAMA'I...
    7 years ago
  • Tahukah anda??? - Salam Hari nie...awal2 pagi just buat lawatan scara random kt blog rakan-rakan sekalian..mata tiba2 terpanar di blog Apash. Berita mengenai kaitan AJL 24 ...
    7 years ago
  • Perhatian - Blog ini telah berpindah ke self hosting iaitu ahmadzaimi.com.. diharap anda semua dapat berkunjung ke sana dan menyokong usaha tuan punya blog ini dalam ...
    7 years ago
  • :: update raya :: - boboy sangat2 keseronak dapat balik beraya dikampung halaman bersama atuk dan nenek dan pacik maciknyer.. biasalah raya pertama pn mak.. en bapak dan boboy...
    7 years ago
  • merdeke betoiiii - Hah...tgok je la gambo2 sambutan hari merdeka kt skul aku...mmg merdeka sungguh..tp merdeka deme lerr....pe makna merdeka pda deme ntah lerrr....ntah pe2 ...
    7 years ago
No posts.
No posts.